Naklepané plátky hovězího malého ořechu, petrželový olej, sůl, pepř a parmazánová emulze.
Hovězí zadní z vyzrálého čestru mleté nahrubo, zelený pepř, žloutek, slunečnicový olej, šalotka a citronová kůra. Podáváme s topinkou z chleba 66.
Světlá tlačenka z Amasa, s cibulí a octovou zálivkou.
Gothaj z Amasa s cibulí a octovou zálivkou. Salám se vyrábí z masa přeštických vepřů a hovězího kořeněného černým pepřem, muškátovým oříškem, sladkou paprikou a čerstvým českým...
Gothaj z Amasa, čerstvá cibule, okurky, zavařené kapie, majonéza, chilli papričky, sůl, pepř a hořčice
Kapr od pana Kalendy se nejdřív nasolí, pak se naloží do kyselého láku a nakonec do našeho pepřového zauzeného oleje společně s cibulí.
Špekáček s cibulí, octem a chilli necháváme min. 5 dní ležet ve skleněné nádobě.
Nastavení