V kuchyni používáme tato vejce z rodinné farmy. Slepice jsou chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují, a chov je plně přizpůsoben jejich přirozeným potřebám. Krmnou...
Toto mléko je pasterované šetrnou metodou při teplotě 72 °C. V mléce tak zůstávají důležité přírodní prvky jako laktobacily, vitaminy a minerály. Na Farmě Ohaře mají 255 krav...
Silný hovězí bujon. Přírodní redukce z hovězích kostí, masa a zeleniny. Perfektní pomocník v kuchyni na posílení všech masových pokrmů a omáček. Vyrábí Amaso.
Původní odrůda dvouletého kmínu, vysoce aromatická. Nesmí chybět v chlebu ani ve vařených bramborách. Kmín máme od pana Jonáka z Olejového mlýna Petráveč na Vysočině.
Jemné křupavé solné vločky a pyramidy intenzivní chuti mají svoji jedinečnou charakteristiku. Jsou bohaté na minerální látky. Sůl pochází z nejčistších vod světa z oblasti...
Jemné křupavé solné vločky a pyramidy intenzivní chuti mají svoji jedinečnou charakteristiku. Jsou bohaté na minerální látky. Sůl pochází z nejčistších vod světa z oblasti...
Dlouhý pepř je velmi ostrý a má mírně sladkou chuť i vůni, používá se většinou v indické kuchyni.
1077
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.