Vejce od Matoušků, vinný ocet, hořčice, lanýžový olej a rostlinný olej.
Demi glace, lanýžové máslo, káva, sůl, pepř a stařený hovězí lůj.
Vyrábíme si je z hřbetního sádla. Zbylé sádlo používáme v kuchyni na smažení a opékání.
Výběrová káva Rocafe. 100% Arabica zpracovaná přírodním způsobem, charakteristická meruňkou, citronem a čokoládou. Kávu pro vás připravuje na pražičcce ROEST náš kolega Roman.
Kravský sýr z farmy Bláto.
Hovězí kosti, kořenová zelenina, červené víno, rajčata, bylinky, cibule
2 porce, přilijte 200 ml vody a ohřejte na mírném ohni.
2 porce, přilít 200 ml vody a ohřát na mírném ohni.
Polotvrdý grilovací sýr z kravského mléka, výrazné chuti, z farmy Bláto.
Z farmy Bláto s borůvkovou příchutí.
Kvašený nápoj z kravského mléka.
Mořská sůl z Anglie sbíraná ručně. Vhodná na steaky.
Zauzená mořská sůl z Anglie. Vhodná jak na steaky, tak na ryby a zeleninu.
Květový med od ALENY KÖLBLOVÉ
Mrkev, celer, červená cibule a květák naložený ve sladko-kyselém nálevu.
Hermelín, cibule, chilli paprička, olej, česnek, mletá paprika
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu.
Moravské okurky, lihový ocet, mrkev, cibule, hořčičné semínko, cukr, sůl
Sušené vepřové maso, jablečný cider, jablečný ocet, med
Hřbetní sádlo, škvařené sádlo, sůl
Jogurtový nápoj z kravského mléka z farmy Bláto.
Vepřová plec, hovězí vývar, sůl, česnek, kmín, pepř
Dvě porce hovězí veverky na červeném víně, stačí přidat 1 dcl vody a ohřát.
Nastavení