V kuchyni používáme tato vejce z rodinné farmy. Slepice jsou chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují, a chov je plně přizpůsoben jejich přirozeným potřebám. Krmnou...
Vejce od Matoušků, vinný ocet, hořčice, lanýžový olej a rostlinný olej.
Výživové údaje na 100g
Energie 3107kJ/743kcal
Tuky 81,8g
Z toho nasycené mastné kyseliny 11g...
Demi glace, lanýžové máslo, káva, sůl, pepř a stařený hovězí lůj.
Výživové údaje na 100g
Energie 1597kJ/382kcal
Tuky 36,22g
Z toho nasycené mastné kyseliny 21g...
Vyrábíme si je z hřbetního sádla. Zbylé sádlo používáme v kuchyni na smažení a opékání.
Složení: vepřové sádlo
Výživové údaje na 100g
Energie 3204kJ/765kcal
Tuky 79g...
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm měsíců. Výsledkem je kořeněná a zároveň jemná...
Kachní játra, Pražská šunka, mléko, brandy, portské víno, máslo, sůl, pepř, muškátový oříšek
Výživové údaje na 100g
Energie 1230kJ/294kcal
Tuky 26g
Z toho nasycené...