V kuchyni používáme tato vejce z rodinné farmy. Slepice jsou chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují, a chov je plně přizpůsoben jejich přirozeným potřebám. Krmnou...
Vejce od Matoušků, vinný ocet, hořčice, lanýžový olej a rostlinný olej.
Demi glace, lanýžové máslo, káva, sůl, pepř a stařený hovězí lůj.
Vyrábíme si je z hřbetního sádla. Zbylé sádlo používáme v kuchyni na smažení a opékání.
Výběrová káva Rocafe. 100% Arabica zpracovaná přírodním způsobem, charakteristická meruňkou, citronem a čokoládou. Kávu pro vás připravuje na pražičcce ROEST náš kolega Roman.
Kravský ochucený sýr italským kořením.
Kravský sýr z farmy Bláto.
Hovězí kosti, kořenová zelenina, červené víno, rajčata, bylinky, cibule
2 porce, přilijte 200 ml vody a ohřejte na mírném ohni.
Kvašený nápoj z kravského mléka.
Mořská sůl z Anglie sbíraná ručně. Vhodná na steaky.
Zauzená mořská sůl z Anglie. Vhodná jak na steaky, tak na ryby a zeleninu.
Květový med od ALENY KÖLBLOVÉ
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu.
Moravské okurky, lihový ocet, mrkev, cibule, hořčičné semínko, cukr, sůl
Sušené vepřové maso, jablečný cider, jablečný ocet, med
Polotvrdý zrající sýr z farmy Bláto.
2 porce, přilít 200 ml vody a ohřát na mírném ohni.
Tvrdý kravský sýr s příchutí zeleného pepře.
Hřbetní sádlo, škvařené sádlo, sůl
Nastavení