V kuchyni používáme tato vejce z rodinné farmy. Slepice jsou chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují, a chov je plně přizpůsoben jejich přirozeným potřebám. Krmnou...
Vejce od Matoušků, vinný ocet, hořčice, lanýžový olej a rostlinný olej.
Demi glace, lanýžové máslo, káva, sůl, pepř a stařený hovězí lůj.
Špekáčky z Amasa naložené v láku z kyselých okurek – ve sladkokyselém nálevu s cibulí, nepálivou kapií, hořčičným semínkem, divokým kořením (nové koření, pepř, bobkový list) a...
Salát připravujeme s Gothaje, majonézy, okurek, šalotky, pečených paprik a chilli papriček.
Vyrábíme si je z hřbetního sádla. Zbylé sádlo používáme v kuchyni na smažení a opékání.
Výběrová káva Rocafe. 100% Arabica zpracovaná přírodním způsobem, charakteristická meruňkou, citronem a čokoládou. Kávu pro vás připravuje na pražičcce ROEST náš kolega Roman.
Kravský ochucený sýr italským kořením.
Kravský sýr z farmy Bláto.
Hovězí kosti, kořenová zelenina, červené víno, rajčata, bylinky, cibule
Dvě porce gulášové polévky, stačí přidat 2dcl vody a ohřát.
Polotvrdý grilovací sýr z kravského mléka, výrazné chuti, z farmy Bláto.
Kvašený nápoj z kravského mléka.
Mořská sůl z Anglie sbíraná ručně. Vhodná na steaky.
Zauzená mořská sůl z Anglie. Vhodná jak na steaky, tak na ryby a zeleninu.
Květový med od ALENY KÖLBLOVÉ
Kravské pasterizované mléko s minimálním obsahem tuku 3,5%.
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu.
Moravské okurky, lihový ocet, mrkev, cibule, hořčičné semínko, cukr, sůl
Jogurtový nápoj z farmy Bláto.
Ovocný jogurt z kravského mléka z farmy Bláto.
Sušené vepřové maso, jablečný cider, jablečný ocet, med
Italská omáčka do těstovin s hovězím masem.
Rajská omáčka, 2 porce masa, stačí přidat 2 dcl vody a ohřát.
Tvrdý kravský sýr s příchutí zeleného pepře.
Hřbetní sádlo, škvařené sádlo, sůl
Vepřová plec, hovězí vývar, sůl, česnek, kmín, pepř
Nastavení