V kuchyni používáme tato vejce z rodinné farmy. Slepice jsou chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují, a chov je plně přizpůsoben jejich přirozeným potřebám. Krmnou...
Vejce od Matoušků, vinný ocet, hořčice, lanýžový olej a rostlinný olej.
Demi glace, lanýžové máslo, káva, sůl, pepř a stařený hovězí lůj.
Špekáčky z Amasa naložené v láku z kyselých okurek – ve sladkokyselém nálevu s cibulí, nepálivou kapií, hořčičným semínkem, divokým kořením (nové koření, pepř, bobkový list) a...
Salát připravujeme s Gothaje, majonézy, okurek, šalotky, pečených paprik a chilli papriček.
Vyrábíme si je z hřbetního sádla. Zbylé sádlo používáme v kuchyni na smažení a opékání.
Výběrová káva Rocafe. 100% Arabica zpracovaná přírodním způsobem, charakteristická meruňkou, citronem a čokoládou. Kávu pro vás připravuje na pražičcce ROEST náš kolega Roman.
Pšeničný kvasový chléb italského typu z biomouky.
Kvašený nápoj z kravského mléka.
Mořská sůl z Anglie sbíraná ručně. Vhodná na steaky.
Zauzená mořská sůl z Anglie. Vhodná jak na steaky, tak na ryby a zeleninu.
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu
Hořčice vyráběná dle receptu z Lokálu.
Nastavení